Digitális Mikroszkóp

Digitális Mikroszkópok A Dino-Lite digitális mikroszkópjai egy teljesen új kategóriát teremtettek az elektronikai iparban.

Alkategóriák

 • Kis nagyítású mikroszkóp (max. 150x)

  A Dino-Lite kis nagyítású mikroszkópjai jellemzően 10-140x-s (régebbi modelleknél 20-90x) optikai nagyítással nagy, akár 230 mm-s munkatávolsággal és kiterjedt látómezővel rendelkeznek. Vizsgálati és mérési feladatokra egyaránt alkalmasak. A negy munkatávolságú készülékekhez állvány használatát javasoljuk. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • Közepes nagyítású mikroszkóp (max. 250x)

  A Dio-Lite univerzális mikroszkópjai jellemzően 20-220x-s (régebbi modelleknél 20-50x; 200x) optikai nagyítással és kis munkatávolsággal rendelkeznek. Állványról és kézből egyaránt használhatóak. Minőségellenőrzéshez, anyagvizsgálathoz, méréshez és szerelés és vizsgálati feladatokra egyaránt alkalmasak. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • Nagy nagyítású mikroszkóp (max. 900x)

  A Dio-Lite nagy nagyítású mikroszkópjai 400x-s, 500x-s és 900x-s optikai nagyítással is rendelkeznek és segítségükkel akár 1.5 mikrométeres (µm) részleteket is megvizsgálhatunk. Kutatási, vizsgálati és mérési célokra egyaránt alkalmazható. Használatához precíziós állvány javasolt. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • USB Mikroszkóp

  A Dino-Lite USB csatlakozással rendelkező mikroszkópjai közvetlenül kapcsolódnak a számítógéphez, egyéb áramforrást nem igényelnek. A mikroszkóp élőképe a készülékhez adott DinoCapture 2.0 szoftver segítségével jeleníthető meg. A szoftverrel kép és videó mentési lehetőséggel, valamint fejlett, kalibrálható mérési funkciókkal rendelkezik. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • Élőképes Mikroszkóp

  A Dino-Lite élőképes mikroszkópjai közvetlenül csatlakoztathatóak monitorhoz, vagy TV készülékhez számítógép közbeiktatása nélkül VGA vagy DVI csatlakozó segítségével. A készülékek nagy sebességű élőképet kínálnak a 800x600-s felbontástól a HD720p-s felbontásig. Az élőképes mikroszkópok képmentésre és mérésre nem alkalmasak. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • Speciális fényű Mikroszkóp

  A Dino-Lite speciális megvilágítással rendelkező digitális USB mikroszkópjai különböző hulámhosszúságú UV, Infra és Fuorescens fényforrásokkal érhetőek el. USB csatlakozó segítségével kapcsolódnak a számítógéphez, egyéb áramforrást nem igényelnek. A mikroszkóp élőképe a készülékhez adott DinoCapture 2.0 szoftver segítségével jeleníthető meg. A szoftverrel kép és videó mentési lehetőséggel, valamint fejlett, kalibrálható mérési funkciókkal rendelkezik. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk. Számos egyéb típusú speciális fényű készülék érhető el a Dino-Lite kínálatában, kérjük érdeklődjön a részletekről.

 • Mobil Mikroszkóp

  A Dino-Lite hordozható digitális mikroszkópjai rugalmas vizsgálati megoldást nyújtanak helyszíni vizsgálatoknál. A mobil mikroszkóp szettek 5" átmérőjű képernyőjén megtekintheti a mikroszkóp élőképét, valamint el is mentheti a látottakat. A Dino-Lite WF-10 wifi streamer segítségével az USB-s mikroszkópok élőképét tekintheti meg telefonján és tabletjén, egyszerre akár több eszközön is. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • 5 megapixeles mikroszkópok

  A Dino-Lite nagy felbontású digitális USB mikroszkópjai 5 megapixeles élőképükkel kimagasló vizsgálati élményt nyújtanak. A készülékek alumínium burkolata ellenállóvá teszi a mikroszkópot a külső hatások ellen és prémium használati érzést biztosít. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő készülék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • HD mikroszkóp

  A Dino-Lite nagyfelbontású élőképes mikroszkópjai közvetlenül csatlakoztathatóak HDTV-hez vagy LCD monitorhoz, közvetlen digitális DVI interfész (illetve HDMI) segítségével. Éles és élénk HD 720p felbontású megjelenítést nyújtanak, 60 képkocka/másodperces képsebességükkel megmutatják a legapróbb részleteket is.

 • WiFi mikroszkóp

  WiFi mikroszkóp