Felhasználás

Felhasználás

Alkategóriák

 • Mikroszkópok minőségellenőrzéshez

  Mikroszkóp miőségellenőrzéshezNapjainkban egyre inkább elvárássá vált a pontos méretek és anyagminőség biztosítása a gyártásban. A Dino-Lite mikroszkópjai rugalmas, hordozható megoldást kínálnak a minőségellenőrzési és mérési feladatokra mind ipari, mind laboratóriumi környezetben.

  A nagy munkatávolságú modellek 10-140x-s és a kis munkatávolságú modellek 20-220x-s nagyítása lefedi a minőségellenőrzés álalános igényeit. Amennyiben nagyobb nagyítás szükséges a Dino-Lite speciális mikroszkópjai 400x, 500x, illetve akár 900x-s optikai nagyítást is elérhetővé tesznek. A küldönleges Dino-Lite technológiák, mint az automatikus nagyítás továbbítás (AMR) és a kiterjesztett mélységélesség, még rugalmasabb vizsgálati megoldásokat nyújtanak.

   

 • Mikroszkópok méréshez

  MérőmikroszkópA gyártás minőségének folyamatos ellenőrzéséhez sokszor elengedhetetlen a termék pontos méreteinek megállapítása, ellenőrzése. A Dino-Lite mikroszkópjai a DinoCapture 2.0 mérőszoftverrel kiegészítve hatékonyan és gazdaságosan és rugalmasan oldják meg a mérési feladatokat. Nagyítástól függően akár 0,01 mm-s pontosságal végeznek el kalibrált méréseket. A mérési eredmények  elmenthetőek a képpel  együtt, vagy akár Excel formátumba is exportálhatóak.

  A Dino-Lite mikroszkópjai elérhetőek nagy munkatávolságú (10-140x-s nagyítás) és kis munkatávolságó (20-220x-s nagyítás) változatokban is.

   

 • Mikroszkópok elektronikai vizsgálatokhoz

  Elektronikai mikroszkópAz olyan miniatürizálásra és tömeggyártásra épülő iparágban mint az elektronikai ipar, kiemelten fontos a hatékony nagyítás. A Dino-Lite nagy munkatávolságú mikroszkópjai akár 230 mm-s nagyításukkal és 10-140x-s nagyításukkal rugalmas megoldást nyújtanak, akár összeszerelési feladatokról, akár nagyobb nagyítással járó ellenőrzésről van szó.

  Az új automatikus nagyítás leolvasási funkcióval rendelkező modellek segítségével másodpercek alatt végezhet el kalibrált méréseket, akár 0,01 mm-s pontossággal.

   

 • Mikroszkópok oktatáshoz

  Iskolai mikroszkópA Dino-Lite mikroszkópjai a kor igényeinek megfelelően mutatják be a tudományos tantárgyakat. A tanulók kivetítőn, vagy akár a saját mobil telefonjukon, vagy tabletjükön tekinthetik meg a mikroszkóp képét. A Dino-Lite mikroszkópjai segítséget nyújtanak a biológia, kémia és fizika, valamint a műszaki tantárgyak oktatásában. 

  A Dino-Lite digitális mikroszkóp egy sokoldalú berendezés, és az egyik a sok alkalmazási területe a sok közül az oktatás. Ez a tökéletes eszköz minden korosztály számára könnyen használható bármilyen előképzettség nélkül. A részletek mikroszkópos tanulmányozása egy szórakoztató és interaktív módja a tanulásnak.

   

 • Restaurálás

  Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • Kriminalisztika

  Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • Otthon

  Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.